Pesto z niedźwiedziego czosnku
200 g wspaniałej, gęstej, pikantnej pasty. Pesto z niedźwiedziego czosnku jest pełne witamin a w lodówce po zalaniu odrobiną oliwy z oliwek, wytrzyma nawet kilka miesięcy. Doskonałe jest jako dodatek do makaronów, sałatek lub możecie je dodawać do różnych dań według smaku.
przepis,fotoprzepis,czosnek niedźwiedzi,oliwa,orzechy nerkowca naturalne,Słone przekąski,Bezglutenowe,Surowe jedzenie - raw food,Bezlaktozowe,Kuchnia włoska
Słone przekąski
Kuchnia włoska
Kategorie
Słone przekąski Bezglutenowe Surowe jedzenie - raw food Bezlaktozowe Kuchnia włoska Sezon - Czosnek niedźwiedzi
Składniki
Składniki
czosnek niedźwiedzi | 70 | gramów | |
oliwa | 70 | mililitrów | |
oliwa | - | ||
orzechy nerkowca naturalne | 70 | gramów | |
sól | 1 | łyżeczka |
Przepis



4.
Orzeszki wsypujemy do czosnku i ponownie miksujemy.


Smacznego!