Kuchnia Narodowa
Więcej
RIZOTTO
Marchewkowe risotto
Michal 50 min. średnia
MAKARONY
Cannelloni z mięsnym farszem
Dada 2 h. średnia
WOŁOWINA
Wołowy gulasz z ziemniakami
Dada 2 h. 30 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Wegetariańska faszerowana papryka
Dada 50 min. średnia
Leczo z jajkiem
Dada 30 min. niska
Duszona wołowina do ulubionego dodatku na gęsto
Dada 1 h. 30 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Serdelki na ciemnym piwie
Dada 60 min. wysoka
Papryki faszerowane tuńczykiem ze spaghetti
Zuzka 30 min. średnia
Wołowy kociołkowy gulasz
Michal 4 h. 30 min. wysoka
Klasyczne kanapeczki
Dada 40 min. niska
Gulasz węgierski
Dada 2 h. 20 min. średnia
Opiekana faszerowana papryka
Dada — niska
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
Zuzka 30 min. niska
KURCZAK
Drobiowe saute z ostrygowym sosem
Zuzka 40 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Ciemna zupa fasolowa
Warzywne curry
Leczo Hokkaido
Dada 30 min. średnia
Duszona papryka z jajkiem
Bakłażanowe kółeczka
Michal — niska
ZUPY MIĘSNE
Wieprzowa zupa
Dada 1 h. 30 min. niska
Placki ziemniaczane z wołowym mięsem
Dada — średnia
Ośmiorniczka z trzeciego piętra
Jurgason 10 min. niska
WIEPRZOWINA
Mięsno-grzybowe szaszłyki
Kociołkowy gulasz bez kociołka
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
WYROBY CUKIERNICZE
Ryż dmuchany w polewie karmelowej
Szynkowa mini pizza
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie