Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
Dada 40 min. średnia
DODATKI WARZYWNE
Duszona czerwona kapusta z jabłkami
SOSY
Śmietanowy sos z boczniaka z ziemniakami
WOŁOWINA
Duszona wołowina na grzybach
Dada 1 h. 40 min. średnia
WIEPRZOWINA
Zapiekane faszerowane kanie
Dada 60 min. wysoka
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Fasolowa zupa z pomidorami i mięsem
Dada 60 min. średnia
Wołowy kociołkowy gulasz
Michal 4 h. 30 min. wysoka
Śmietanowa kapusta włoska na gęsto z wieprzowiną
ZUPY JARZYNOWE
Letni warzywny barszcz
Drobiowe serca na śmietanie
Michal 60 min. niska
Pikantny segedyński gulasz
Dada 1 h. 20 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Prosty rosół z kurczaka
Jurgason 2 h. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczona kapusta
Dada 1 h. 30 min. niska
Zupa grzybowa
Dada 1 h. 20 min. wysoka
Grzybowa zupa z suszonych grzybów
Dada 30 min. niska
KURCZAK
ActiFry piersi z kurczaka w imbirowej marynacie
Jurgason 1 h. 20 min. średnia
PASTY
Bryndzowa pasta
Dada 15 min. niska
Placki ziemniaczane z pieczarkami
Dada 1 h. 30 min. średnia
Pieczarki z wątróbką drobiową
Sos z pieczarkami i serem tofu
Dada 30 min. średnia
Barszcz
Dada 2 h. wysoka
Kuleczki z pieczarek w szpinakowym sosie
Gulasz z boczniaka ostrygowatego
Norika 60 min. niska
Sos z tofu i boczniaka
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
Miso zupa z fasolką szparagową
Bananowo karmelowe ciasto
Kapuściana zupa redukująca
Drobiowe szpinakowo-jajeczne roladki
Świąteczna zupa z soczewicy
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się