PRZEPISY

Bryndzowa pasta

Bryndzowa pasta

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

Ulubiona klasyczna bryndzowa pasta. Nadająca się na każdą imprezę jako smarowidło na kanapeczki, ale i jako doskonały śniadaniowy przysmak z chlebem.

przepis,fotoprzepis,bryndza,Pasty,Bezglutenowe

Pasty

Pichcił

Ilość porcji

2

Masa porcji

102 g

Energia porcji

318 kcal

Czas przygotowania

15 min.

Trudność

niska

Składniki

Składniki

bryndza

125

344

gramów

kcal

cebula

35

16

gramów

kcal

kminek mielony

½

9

łyżeczki

kcal

kwaśna śmietana (10% tłuszczu)

1

6

łyżeczka

kcal

masło

35

257

gramów

kcal

mielona czerwona papryka

¼

4

łyżeczki

kcal

 

Przepis

1. 

masło 35 gramów  cebula 35 gramów

Cebulę obieramy, na drobno kroimy i mieszamy z masłem.

Cebulę obieramy, na drobno kroimy i mieszamy z...

2. 

bryndza 125 gramów  mielona czerwona papryka ¼ łyżeczki  kminek mielony ½ łyżeczki  kwaśna śmietana (10% tłuszczu) 1 łyżeczka

Dodajemy bryndzę, paprykę, kminek i łyżkę śmietany.

Dodajemy bryndzę, paprykę, kminek i łyżkę...

3. 

Dobrze mieszamy.

Dobrze mieszamy....

Smacznego!

Polecane przepisy

Artykuły

Ulubione wyszukiwania

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się