Bryndzowa pasta
Ulubiona klasyczna bryndzowa pasta. Nadająca się na każdą imprezę jako smarowidło na kanapeczki, ale i jako doskonały śniadaniowy przysmak z chlebem.
przepis,fotoprzepis,bryndza,Pasty,Bezglutenowe
Pasty
Składniki
Składniki
bryndza | 125 | gramów | |
cebula | 35 | gramów | |
kminek mielony | ½ | łyżeczki | |
kwaśna śmietana (10% tłuszczu) | 1 | łyżeczka | |
masło | 35 | gramów | |
mielona czerwona papryka | ¼ | łyżeczki |
Przepis
2.
bryndza 125 gramów • mielona czerwona papryka ¼ łyżeczki • kminek mielony ½ łyżeczki • kwaśna śmietana (10% tłuszczu) 1 łyżeczka
Dodajemy bryndzę, paprykę, kminek i łyżkę śmietany.

3.
Dobrze mieszamy.

Smacznego!