Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY JARZYNOWE
Prowansalska pomidorowa zupa z oliwkami
Dada 40 min. niska
MAKARONY
Makaron z pieczarkami i tyrolską szynką
Zuzka 30 min. niska
INDYK
Duszona szynka z indyka
Dada — średnia
WOŁOWINA
Gulasz węgierski
Dada 2 h. 20 min. średnia
Wołowy kociołkowy gulasz
Michal 4 h. 30 min. wysoka
CIASTA KREMOWE
Kasztanowe bochenki
Dada 1 h. 30 min. wysoka
SYROPY I HERBATY
Zimowy poncz z białego wina
Dada 15 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa fasolowa z pomidorami
Dada 40 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Bio ciasteczka z płatków owsianych
Michal 60 min. niska
WIEPRZOWINA
Wieprzowe mięso na słodko
Dada 1 h. 20 min. niska
Fettuccine z brokułem
Letni warzywny barszcz
SOSY
Drobiowe serca na śmietanie
CIASTA
Walentynkowe jabłkowe ciasto
Dada 1 h. 40 min. średnia
Utopence na szybko
Dada — niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kalafior z indyjskimi przyprawami
Zuzka 40 min. niska
Truskawkowe kawałki z żelatyną agar
Dada 1 h. 15 min. wysoka
TORTY
Tort jabłkowo-orzechowy
Michal 2 h. średnia
Kluseczki z piwnym serem
Dada 50 min. średnia
CIELĘCINA
Cielęce kostki na białym winie
Dada 1 h. 30 min. średnia
Wieprzowy wok z tofu
Dada 45 min. niska
Śmietanowa zupa Hokkaido
Dada 30 min. średnia
KURCZAK
Pieczony czosnkowy kurczak
Dada 2 h. niska
Szparagi z sezamem
Michal 20 min. średnia
Somloi kluski (Somlói galuska)
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
Cielęce pieczone kotlety
Miso zupa z fasolką szparagową
Wielkanocny warkocz
Kapuściana zupa redukująca
Świąteczna zupa z soczewicy
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się