Kuchnia Narodowa
Więcej
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Michal 15 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Tofu z kiszoną kapustą
Dada 40 min. średnia
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
WIEPRZOWINA
Delikatna nadziewana pieczeń
Dada 1 h. 20 min. wysoka
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z boczniaków z kluseczkami
Dada 45 min. wysoka
Sałatka z szynką
Dada — średnia
MAKARONY
Szpinakowe tagliatelle z kiełbasą i grzybami
Zuzka 30 min. niska
Francuskie ziemniaki z surowych ziemniaków
Dada 1 h. 20 min. niska
WOŁOWINA
Wołowe udo na korzeniowych warzywach
Michal 2 h. 20 min. niska
Ryżowy makaron z mięsem wieprzowym i grzybami shiitake
Michal 30 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Opiekany patison
RYBY
Karp w folii
Norika — niska
INDYK
Indycze saute z porem
Michal 40 min. niska
Ziemniaki zapieczone z wędzonym mięsem i kiszoną kapustą
Zuzka 60 min. niska
RIZOTTO
Pieczarkowe risotto
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Toskańska zupa fasolowa
Mieszanka grzybowa z brandy
Zuzka 25 min. niska
DODATKI WARZYWNE
Placki z cukinii
KURCZAK
Kolorowe mięsno warzywne saute
Jurgason 45 min. niska
Filety rybne pod serową pierzynką
Wieprzowe medaliony z cukinią
Kapuściana zapiekanka z boczkiem
Dada 1 h. 30 min. średnia
Mięsno-grzybowe szaszłyki
Dada 1 h. 30 min. niska
Kapuściana zapiekanka
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
Miso zupa z fasolką szparagową
Bananowo karmelowe ciasto
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściana zupa redukująca
Drobiowe szpinakowo-jajeczne roladki
Świąteczna zupa z soczewicy
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się