PRZEPISY

Opiekany patison

Opiekany patison

Przepis na bardzo proste przygotowanie patisona.

przepis,fotoprzepis,patison,Słone przekąski,Bezglutenowe,Bezlaktozowe

Słone przekąski

Pichcił

Ilość porcji

4

Czas przygotowania

30 min.

Trudność

niska

 

Składniki

Składniki

czarny pieprz mielony-
olej słonecznikowy-
patison800gramów
sól-

 

Przepis

1. 

patison 800 gramów

Z patisona usuwamy twardą zewnętrzną skórkę i łyżką wydłubujemy nasionka. Kroimy na plastry o grubości 1 cm.

2. 

olej słonecznikowy  sól  czarny pieprz mielony

Posypujemy czarnym pieprzem i solą. Opiekamy na oleju na złoty kolor.

Smacznego!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się