PRZEPISY

Karp w folii

Karp w folii

bi-star-fillbi-starbi-starbi-starbi-star

Delikatne mięso rybne ze śmietaną i papryką.

przepis,fotoprzepis,karp pospolity,kwaśna śmietana (14-18% tłuszczu),Ryby

Ryby

Pichcił

Ilość porcji

Czas przygotowania

Trudność

niska

Kategorie

Ryby  

Składniki

Składniki

cytryna

½

??

sztuki

kcal

czarny pieprz mielony

0

??

kcal

karp pospolity

0

??

kcal

kwaśna śmietana (14-18% tłuszczu)

100

160

mililitrów

kcal

mielona czerwona papryka

0

??

kcal

mąka chlebowa pszenna T750

0

??

kcal

sól

0

??

kcal

 

Przepis

1. 

karp pospolity  sól  cytryna ½ sztuki  mąka chlebowa pszenna T750  czarny pieprz mielony  mielona czerwona papryka

Karpia myjemy osuszamy i kroimy na podkowy. Podkowy solimy i skrapiamy cytryną. W misce mieszamy mąkę, czarny pieprz i czerwoną mieloną paprykę. W tej mieszance karpia panierujemy.

Karpia myjemy osuszamy i kroimy na podkowy....

2. 

kwaśna śmietana (14-18% tłuszczu) 100 mililitrów

Blachę wykładamy folią aluminiową, na której układamy podkowy, zalewamy kwaśną śmietaną, folię zawijamy i pieczemy w rozgrzanym piekarniku 20 minut.

Blachę wykładamy folią aluminiową, na której...

Smacznego!

Polecane przepisy

Artykuły

Ulubione wyszukiwania

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się