Placki z cukinii

Prosty przepis na przygotowanie delikatnych placków z cukinii.
przepis,fotoprzepis,cukinia,mąka chlebowa pszenna T750,Dodatki warzywne,Bezlaktozowe,Sezonowe przepisy
Dodatki warzywne
Pichcił
Ilość porcji
4
Masa porcji
315 g
Energia porcji
532 kcal
Czas przygotowania
40 min.
Trudność
niska
Składniki
Składniki
cukinia | 800 144 | gramów kcal | |
czarny pieprz mielony | ¼ 5 | łyżeczki kcal | |
czosnek | 5 27 | ząbków kcal | |
jajka kurze | 2 176 | sztuki kcal | |
mąka chlebowa pszenna T750 | 200 694 | gramów kcal | |
olej słonecznikowy | 8 1079 | łyżek kcal | |
sól | ¼ 0 | łyżeczki kcal |
Przepis

2.
jajka kurze 2 sztuki • czosnek 5 ząbków • sól ¼ łyżeczki • czarny pieprz mielony ¼ łyżeczki
Dodajemy jajka, przeciśnięty przez praskę czosnek, sól, pieprz.



Smacznego!