Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażone grzyby Shimeji
Michal 15 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Pesto z niedźwiedziego czosnku
Dada 15 min. niska
STRUDLE
Jabłka z cieście francuskim (w szlafroczku)
Dada 45 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Brownie tort z owocami
Zuzka 1 h. 20 min. średnia
Zapiekany kalafior z twarogiem
Michal 1 h. 10 min. średnia
WIEPRZOWINA
Pieczone wieprzowe mięso na cebuli z marchewką
Dada 2 h. średnia
Orkiszowe langosze
Zuzka 50 min. niska
TORTY
Wesoły wielkanocny tort Zajączek
Dada 1 h. 30 min. wysoka
CIASTA
Pieczone jabłka w francuskim cieście
Dada 60 min. średnia
INDYK
Indycza rolada ze szpinakiem i jajecznicą
Dada 1 h. 10 min. średnia
Tarty twarogowy kołacz z jabłkami
SAŁATKI WARZYWNE
Ogórkowo pomidorowa sałatka ze śmietaną
Dada — niska
Komosa ryżowa z kiszoną kapustą
Dada 25 min. niska
Ziemniaczany placek z cebulą i niedźwiedzim czosnkiem
Bryndzowe nadziewane kanapeczki
Dada 40 min. niska
MUFFINY
Kakaowe muffiny z czekoladą
Zuzka 40 min. średnia
Jabłkowy kołacz z orzechowym twarogiem
PRZEKĄSKI
Serowe rożki z oliwkami
KURCZAK
Wątróbka z kurczaka z grzybami
Michal 40 min. średnia
Tzatziki
Dada — średnia
Szpinakowo bryndzowe przekąski
Dada 45 min. niska
Makowy tarty kołacz
Zuzka 60 min. średnia
WOŁOWINA
Wołowe kostki w śmietanowym sosie z marchewką
Dada 1 h. 30 min. średnia
Tofu w potrójnej panierce
Michal 20 min. średnia
Somloi kluski (Somlói galuska)
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściana zupa redukująca
Drobiowe szpinakowo-jajeczne roladki
Świąteczna zupa z soczewicy
Garnuszkowe muffiny
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się