Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY JARZYNOWE
Zupa pomidorowa z komosą ryżową
Dada 20 min. średnia
CIELĘCINA
Smażone cielęce kotlety
Dada 30 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Placek ziemniaczany na blasze
Dada 60 min. średnia
KACZKA
Piersi z kaczki na gruszkach
Dada 25 min. średnia
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczano-bryndzowe krokiety
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajecznica z tofu i rzodkwią
Michal 20 min. niska
Pieczone ziemniaki z bryndzą
Dada 60 min. niska
TORTY
Dwukolorowy tort
Michal 1 h. 30 min. wysoka
NALEŚNIKI
Delikatne śmietanowe naleśniki
Michal 60 min. niska
RIZOTTO
Szparagowe risotto
Michal 30 min. średnia
RYBY
Stek z rekina w cieście piwnym
Dada 30 min. niska
Smażony kalafior w cieście piwnym
Dada 45 min. średnia
Pstrąg z tymiankiem
Zuzka 30 min. niska
Zapiekany kalafior
Michal 60 min. średnia
Filety rybne w czosnkowym cieście
WIEPRZOWINA
Wiosenne czewapcziczi z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 35 min. niska
SOSY
Cukinia na gęsto z tofu
Smaczna fasolka na cebulce
CIASTA
Morelowe ciasto
Cukinia na czosnku i cebuli
Dada 20 min. niska
Dyniowa zupa z soczewicą
Dada 35 min. średnia
INDYK
Grillowane indycze kawałki w bułce
Dada — wysoka
DESERY W PUCHARKACH
Chia budyń
Michal 15 min. niska
Kapuściane trufle
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
Cielęce pieczone kotlety
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Kapuściana zupa redukująca
Drobiowe szpinakowo-jajeczne roladki
Świąteczna zupa z soczewicy
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się