Pstrąg z tymiankiem

Przepis na szybkie przygotowanie pieczonego pstrąga z tymiankiem.
przepis,fotoprzepis,pstrąg,tymianek,Ryby,Bezlaktozowe,Bezglutenowe
Ryby
Składniki
Składniki
cebula | 150 66 | gramów kcal | |
olej rzepakowy | 0 ?? | kcal | |
przyprawa do ryb | 0 ?? | kcal | |
pstrąg | 1400 2660 | gramów kcal | |
tymianek | 0 ?? | kcal |
Przepis
1.
pstrąg 1400 gramów • cebula 150 gramów • tymianek
Pstrągi myjemy, osuszamy ręczniczkiem papierowym. Do brzucha wciskamy na kółeczka pokrojoną cebulę i do każdego pstrąga dodajemy gałązkę świeżego tymianku.

2.
przyprawa do ryb • olej rzepakowy
Przed pieczeniem posypujemy wierzch pstrągów przyprawą do ryb. Pstrągi pieczemy przykryte 20 minut w 180°C.

Smacznego!