Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Leczo z jajkiem
Dada 30 min. niska
Kalafior po mandżursku
Michal 60 min. wysoka
MAKARONY
Szpecle z piwnym serem, boczkiem i cebulą
Dada 40 min. średnia
Makaron z sosem z czarnej fasoli
Michal 45 min. średnia
WIEPRZOWINA
Pieczone wieprzowe mięso na cebuli z marchewką
Dada 2 h. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
Dada 45 min. średnia
WOŁOWINA
Wołowa zapiekana kapusta
Dada 1 h. 30 min. średnia
Bakłażanowe sakiewki na grillu
Dada — średnia
SAŁATKI WARZYWNE
Amerykański Coleslaw z czerwonej kapusty
Dada 60 min. średnia
Smażone pieczarki z ziemniakami
Dada 35 min. niska
Komosa ryżowa z kiszoną kapustą
Dada 25 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Zupa rybna z niedźwiedzim czosnkiem
Wołowina na czerwonym winie
Michal 2 h. średnia
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z boczniaków z czosnkiem
Segedyński gulasz z wołowym mięsem
Słone mięsno-kapuściane buchty
Zuzka — średnia
Brukselka z pieczarkami
Michal 25 min. niska
Cannelloni z mięsnym farszem
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
Michal 1 h. 30 min. średnia
INDYK
Indycze kostki na papryce
Musaka
Wołowe kostki w śmietanowym sosie z marchewką
Wegetariańska faszerowana papryka
Dada 50 min. średnia
Wołowy gulasz z ziemniakami
Dada 2 h. 30 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
Smażona wątróbka z królika
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ciasto orzechowo - karmelowe
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
CIASTECZKA
Kokosanki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się