PRZEPISY

Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce

Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

Bogata w białko ryba w ziołowej panierce, zawierająca zdrowy tłuszcz jest po prostu doskonała.

przepis,fotoprzepis,musztarda dijon,majeranek,oregano,mielona czerwona papryka,filet z łososia,Ryby,Bezglutenowe,Bezlaktozowe

Ryby

Pichcił

Ilość porcji

2

Czas przygotowania

25 min.

Trudność

niska

Składniki

Składniki

filet z łososia

250

505

gramów

kcal

majeranek

1

18

łyżka

kcal

mielona czerwona papryka

0

??

kcal

musztarda dijon

1

36

łyżka

kcal

oliwa

2

264

łyżki

kcal

oregano

1

40

łyżka

kcal

sok z cytryny

2

3

łyżeczki

kcal

sól

0

??

kcal

 

Przepis

1. 

oliwa 1 łyżka  musztarda dijon 1 łyżka  sok z cytryny 2 łyżeczki

W mniejszej misce oliwę łączymy z musztardą i sokiem z cytryny.

W mniejszej misce oliwę łączymy z musztardą i...

2. 

majeranek 1 łyżka  oregano 1 łyżka  mielona czerwona papryka  sól

W drugiej mniejszej misce mieszamy suszony majeranek z oregano, szczyptą czerwonej papryki i soli.

W drugiej mniejszej misce mieszamy suszony...

3. 

filet z łososia 250 gramów  oliwa 1 łyżka

Filety z łososia (jeśli mają skórę, nie należy jej usuwać) moczymy w masie musztardowej i obtaczamy w ziołach. Na patelni rozgrzewamy olej, łososia kładziemy na oleju na stronie na której ma skórę. Przykrywamy i dusimy. Po chwili odkrywamy, łososia smażymy ze wszystkich stron.

Filety z łososia (jeśli mają skórę, nie...

Smacznego!

Polecane przepisy

Artykuły

Ulubione wyszukiwania

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się