Kuchnia Narodowa
Więcej
SOSY
Kapusta włoska na gęsto z ziemniakami
Dada 40 min. niska
Sos z gotowanego wołowego mięsa
Dada 30 min. niska
Śmietanowy sos z boczniaka z ziemniakami
Dada 40 min. średnia
Groszek na gęsto z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 60 min. średnia
Cukinia na gęsto z koperkiem
Potrawka z cukinii
Jurgason 45 min. średnia
Groch ze śmietaną na gęsto
Patison na gęsto
Michal 60 min. niska
Tofu sos do spaghetti
Dada 30 min. średnia
Gęsta zasmażka ze świeżego szpinaku
Dada 25 min. niska
Drobiowe serca na śmietanie
Biały fasolowy sos z parówką
Dada — niska
Szybki fasolowy dodatek na gęsto z białej fasoli
Dada 25 min. średnia
Pomidorowy sos
Szpinakowa potrawka z mrożonego szpinaku
Dada 20 min. niska
Sos z przecieru pomidorowego
Dada 15 min. niska
Słodko kwaśny fasolowy sos z ziemniakami
Dada — średnia
Koperkowy sos
Imbirowy sos
WOŁOWINA
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
Ziemniaki z koprem na gęsto
Pikantny pomidorowy sos
Chrzanowy sos
Dada 20 min. średnia
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
Dada 45 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
MAKARONY
Tarhonya
SŁONE PRZEKĄSKI
Rolada z szynki
WIEPRZOWINA
Wieprzowa szynka z szynkowaru
ZUPY MIĘSNE
Mangalica kociołkowy gulasz
Węgierski gulasz z flaczków
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekany kalafior z twarogiem
Kluski z niedźwiedzim czosnkiem
Twarogowy deser z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w cieście ziemniaczanym
CIASTECZKA
Orzechowe świąteczne ciasteczka
Nie pieczona kremówka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie