Kuchnia Narodowa
Więcej
RYBY
Grillowane mątwy
Michal 40 min. niska
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Dada 60 min. średnia
Łosoś w sosie z boczniaków ze szpinakiem
Zuzka 30 min. niska
Łosoś w cieście ziemniaczanym
Michal 1 h. 10 min. średnia
Grillowane kalmary
Michal 15 min. niska
ActiFry Łososiowe kotleciki z pieczonymi ziemniakami
Zuzka 45 min. średnia
Surimi - rybne kotleciki
Delikatne łososiowe szaszłyki
Stek z rekina w cieście piwnym
Dada 30 min. niska
Panga na maśle i cebuli
Dada 40 min. niska
Ryba żabnica z zielonym pesto
Filety rybne na warzywach
Ryba żabnica z groszkowym puree
Marynowany łosoś
Michal — niska
Dorsz po włosku
Flądra z masłem ziołowym
Sandacz na prowansalski sposób
Jurgason 50 min. niska
Pieczone ziemniaki z tuńczykiem
Zuzka 35 min. niska
Rybne kuleczki z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 45 min. średnia
Stek z łososia z serem
Pieczony pstrąg
Filet z łososia z Gomashio
Michal 10 min. niska
Panga na imbirze z chińskim makaronem
Dada 30 min. średnia
Pieczone filety rybne w potrójnej panierce
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
MAKARONY
Tarhonya
Ciastka kokosowe w waflach
CIASTA
Wielkanocny warkocz
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekany kalafior z twarogiem
Mleczne ciastko
SOSY
Groszek na gęsto z niedźwiedzim czosnkiem
Dorsz z sosem holenderskim
Kluseczki z kiszoną kapustą
Twarogowy deser z brzoskwiniami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie