PRZEPISY

Panga na bambusowych pędach

Panga na bambusowych pędach

bi-star-fillbi-starbi-starbi-starbi-star

Przygotowanie ryby - pangę w parowarze.

przepis,fotoprzepis,mrożona panga,sterylizowane pędy bambusa,ziemniaki,zielona mrożona fasolka szparagowa,Ryby,Przepisy do parowaru,Bezglutenowe,Bezlaktozowe

Ryby

Pichcił

Ilość porcji

3

Czas przygotowania

45 min.

Trudność

niska

Składniki

Składniki

cebula

150

66

gramów

kcal

mrożona panga

350

280

gramów

kcal

przyprawa do ryb

0

??

kcal

sterylizowane pędy bambusa

200

54

gramów

kcal

sól

0

??

kcal

zielona mrożona fasolka szparagowa

200

60

gramów

kcal

ziemniaki

350

322

gramów

kcal

 

Przepis

1. 

mrożona panga 350 gramów  sól  przyprawa do ryb  sterylizowane pędy bambusa 200 gramów  cebula 150 gramów

Pangę całkowicie rozmrażamy, opłukujemy pod bieżącą wodą, solimy, przyprawiamy, wkładamy do pierwszego (dolnego) pojemnika parowaru, dodajemy pokrojone bambusowe pędy, rozebraną na części cebulę i na wierzch rozdzielamy masło.

Pangę całkowicie rozmrażamy, opłukujemy pod...

2. 

ziemniaki 350 gramów  zielona mrożona fasolka szparagowa 200 gramów  sól

Do drugiego parnego pojemnika wkładamy umyte i na połowę przekrojone ziemniaki w mundurkach, posypujemy zieloną fasolką szparagową, solimy. Parzymy około 35 minut.

Do drugiego parnego pojemnika wkładamy umyte i na...

Smacznego!

Polecane przepisy

Artykuły

Ulubione wyszukiwania

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się