PRZEPISY

Filet z łososia z Gomashio

Filet z łososia z Gomashio

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Smażony filet z łososia ze słoną sezamową przyprawą Gomashio.

przepis,fotoprzepis,filet z łososia,Gomasio - sól sezamowa,Ryby,Bezlaktozowe,Bezglutenowe

Ryby

Pichcił

Ilość porcji

2

Czas przygotowania

10 min.

Trudność

niska

Składniki

Składniki

Gomasio - sól sezamowa przepis

1

??

łyżeczka

kcal

czarny pieprz mielony

0

??

kcal

filet z łososia

300

606

gramów

kcal

olej rzepakowy

½

68

łyżki

kcal

sól

0

??

kcal

 

Przepis

1. 

filet z łososia 300 gramów  olej rzepakowy ½ łyżki  sól  czarny pieprz mielony

Na patelni rozgrzewamy olej, kładziemy mniejsze steki z łososia. Solimy i pieprzymy. Łososia obracamy na jedną stronę, smażymy, obracamy na drugą stronę i kontynuujemy smażenie. Jeśli olej za bardzo pryska, możemy przykryć patelnię.

Na patelni rozgrzewamy olej, kładziemy mniejsze...

2. 

Gomasio - sól sezamowa przepis 1 łyżeczka

Serwujemy z gotowanymi ziemniakami posypane przyprawą Gomashio.

Smacznego!

Polecane przepisy

Artykuły

Ulubione wyszukiwania

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się