Pstrąg na cebulce z marchewką i pieczarkami

Przepis na przygotowanie pstrągów w garnku na parę.
przepis,fotoprzepis,pstrąg,pieczarki,marchew,Ryby,Przepisy do parowaru,Bezglutenowe,Bezlaktozowe
Ryby
Składniki
Składniki
cebula | 300 132 | gramów kcal | |
czosnek | 0 ?? | kcal | |
marchew | 200 90 | gramów kcal | |
pieczarki | 150 24 | gramów kcal | |
pstrąg | 2 ?? | sztuki kcal | |
sól | 0 ?? | kcal |
Przepis
1.
pstrąg 2 sztuki • cebula 300 gramów • czosnek • sól
Pstrągi myjemy, oczyszczamy i wypychamy środek na drobno pokrojoną cebulą i czosnkiem, solimy. Dolny pojemnik garnka na parę wykładamy pokrojoną cebulą, wkładamy do niego przygotowane pstrągi.

2.
pieczarki 150 gramów • marchew 200 gramów
Pieczarki myjemy, oczyszczamy i kroimy w plasterki. Marchewkę obieramy, myjemy i kroimy na kółeczka. Do górnego pojemnika garnka na parę wkładamy pieczarki i marchewkę. Parzymy 25 minut.

Smacznego!