PRZEPISY

Pstrąg na cebulce z marchewką i pieczarkami

Pstrąg na cebulce z marchewką i pieczarkami

Przepis na przygotowanie pstrągów w garnku na parę.

przepis,fotoprzepis,pstrąg,pieczarki,marchew,Ryby,Przepisy do parowaru,Bezlaktozowe,Sezonowe przepisy,Bezglutenowe

Ryby

Pichcił

Ilość porcji

2

Czas przygotowania

25 min.

Trudność

niska

 

Składniki

Składniki

cebula300gramów
czosnek-
marchew200gramów
pieczarki150gramów
pstrąg2sztuki
sól-

 

Przepis

1. 

pstrąg 2 sztuki  cebula 300 gramów  czosnek  sól

Pstrągi myjemy, oczyszczamy i wypychamy środek na drobno pokrojoną cebulą i czosnkiem, solimy. Dolny pojemnik garnka na parę wykładamy pokrojoną cebulą, wkładamy do niego przygotowane pstrągi.

2. 

pieczarki 150 gramów  marchew 200 gramów

Pieczarki myjemy, oczyszczamy i kroimy w plasterki. Marchewkę obieramy, myjemy i kroimy na kółeczka. Do górnego pojemnika garnka na parę wkładamy pieczarki i marchewkę. Parzymy 25 minut.

Smacznego!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się