Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
Dada 1 h. 30 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
Dada — średnia
Warzywne klopsy z cukinią
Dada 60 min. średnia
CIASTA
Jabłkowe ciasto z lodami
Michal 50 min. średnia
Pieczone warzywne kuleczki
Wieprzowo-wołowa rolada z jajkiem
Dada 1 h. 40 min. średnia
WOŁOWINA
Wołowa rolada z marchewką
Dada 1 h. 50 min. średnia
Tofu w potrójnej panierce
Michal 20 min. średnia
Wołowa rolada ze szpinakiem
RYBY
Pieczone filety rybne w potrójnej panierce
Dada 30 min. niska
Wegetariańska faszerowana papryka
Dada 50 min. średnia
Placki ziemniaczane z kalafiorem i brokułem
SOSY
Dynia na gęsto z wołowymi kotletami
Dada 2 h. średnia
SŁODKIE DANIA
Śliwkowe knedle z twarogowego ciasta
Dada 40 min. średnia
Actifry wieprzowe kotleciki dla smakoszy
Jurgason 30 min. niska
Ziemniaczana zapiekanka z mięsem i fasolką
CIASTA KREMOWE
Ciasto z wiśniami i ricottą
Michal 1 h. 20 min. średnia
Morelowe kulki z twarogowego ciasta
Dada 30 min. średnia
Morelowe kulki
Tofu - mięsna rolada
Mięsno hermelinowe kuleczki na patyczku
Pieczarkowo - mięsna pieczeń z groszkiem i kukurydzą
Dada 1 h. 10 min. niska
Rybne kuleczki z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 45 min. średnia
Bakłażanowe placki
Zuzka 45 min. niska
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
Somloi kluski (Somlói galuska)
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Szynkowa mini pizza
Kluseczki z makiem
Bananowo - migdałowe ciasto
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie