Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Leczo z jajkiem
Dada 30 min. niska
MAKARONY
Makaron z sosem z czarnej fasoli
Michal 45 min. średnia
Kalafior po mandżursku
Michal 60 min. wysoka
PRZETWORY
Winogronowy dżem
Zuzka — średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Pesto z niedźwiedziego czosnku
Dada 15 min. niska
KACZKA
Letnia pieczona kaczka z warzywną surówką
Dada 2 h. 30 min. średnia
WIEPRZOWINA
Pieczone wieprzowe mięso na cebuli z marchewką
Dada 2 h. średnia
Placki ziemniaczane z kalafiorem i brokułem
Dada 1 h. 30 min. średnia
CIASTECZKA
Orzechowe pierniczki z rumową polewą
Dada 60 min. średnia
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z boczniaków z czosnkiem
Dada 40 min. średnia
Brukselka z pieczarkami
Michal 25 min. niska
Ziemniaczany placek z cebulą i niedźwiedzim czosnkiem
RYBY
Pieczone filety rybne w potrójnej panierce
Tradycyjne orzechowe pierniczki
Zuzka 1 h. 30 min. średnia
Grzybowa zupa z czarną fasolą
Smażone pieczarki z ziemniakami
Dada 35 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Zupa rybna z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 45 min. średnia
INDYK
Indycze kostki na papryce
WOŁOWINA
Wołowina na czerwonym winie
Michal 2 h. średnia
DODATKI ZIEMNIACZANE
Loksze z ziemniaczanego ciasta w proszku
SYROPY I HERBATY
Winogronowy syrop
Tofu w potrójnej panierce
Michal 20 min. średnia
Wegetariańska faszerowana papryka
Dada 50 min. średnia
Wołowy gulasz z ziemniakami
WYROBY CUKIERNICZE
Kokosowy pień
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
Smażony ser - twarożki
CIASTA
Kokosowe jeże
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
Łosoś w sosie z boczniaków ze szpinakiem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
Pieczone indycze kotlety
SŁODKIE DANIA
Twarogowe knedle
KURCZAK
Zapiekany makaron
Smażone tofu w sezamowo-paprykowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się