Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kalafior po mandżursku
Michal 60 min. wysoka
MAKARONY
Szpecle z piwnym serem, boczkiem i cebulą
Dada 40 min. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
Dada 45 min. średnia
Placki ziemniaczane z kalafiorem i brokułem
Dada 1 h. 30 min. średnia
SŁODKIE DANIA
Ziemniaczane kulki nadziewane makiem
Zuzka 1 h. 30 min. średnia
CIASTA
Makowo jabłkowe ciasto
Zuzka 50 min. niska
Śliwkowe knedle z twarogowego ciasta
SŁONE PRZEKĄSKI
Bryndzowe kwiatuszki z oliwką
Zuzka 40 min. średnia
Tarty kołacz z twarogiem
Dada 1 h. 10 min. niska
DODATKI ZIEMNIACZANE
Loksze z ziemniaczanego ciasta w proszku
WIEPRZOWINA
Słone mięsno-kapuściane buchty
Zuzka — średnia
Lasagne z delikatnym beszamelem
Jurgason 1 h. 30 min. średnia
CIASTECZKA
Cytrynowe łączone kółeczka
Zuzka 60 min. średnia
Makowe łączone kwiatuszki
RYBY
Pieczone filety rybne w potrójnej panierce
Dada 30 min. niska
WOŁOWINA
Segedyński gulasz z wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
Czekoladowe brownie z orzeszkami
Zuzka 50 min. średnia
Śliwkowy placek
Dada 1 h. 30 min. niska
NALEŚNIKI
Ziemniaczane naleśniki z bazylią
Dada 60 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Strączkowy gulasz z kiełbasą
Wieprzowe kotlety z chlebowym sosie
Dada 60 min. wysoka
Śliwkowy placek z twarogowego orkiszowego ciasta
Dada — średnia
Wegetariańska faszerowana papryka
Dada 50 min. średnia
SOSY
Dynia na gęsto z wołowymi kotletami
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
Miso zupa z fasolką szparagową
Wielkanocny warkocz
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściana zupa redukująca
Świąteczna zupa z soczewicy
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się