Kuchnia Narodowa
Więcej
DODATKI WARZYWNE
Duszona czerwona kapusta z jabłkami
Dada 40 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Jabłkowa kremówka
Zuzka 60 min. średnia
RYŻ
Cytrynowy ryż
Dada 35 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażony kalafior w cieście z ciecierzycy
KACZKA
Pieczone gęsie udka
Zuzka 3 h. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Grillowana papryka z czosnkiem
Dada — średnia
MUFFINY
Bożonarodzeniowe choineczki
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Naleśniki z bryndzą
Zuzka 45 min. niska
Piersi z kaczki na gruszkach
Dada 25 min. średnia
ZUPY JARZYNOWE
Jesienna śmietanowa zupa
Dada 40 min. niska
MAKARONY
Bryndzowe spaghetti
Michal 40 min. średnia
Curry z bakłażanem i ciecierzycą
Marchwiowo - ziemniaczane sabji w pomidorowym sosie
Duszone warzywa z kokosem i borówkami
Dada 25 min. niska
SOSY
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
Dada 35 min. niska
WOŁOWINA
Polędwica na śmietanie
Michal 3 h. 30 min. średnia
Ryż Basmati - podstawowy przepis na przygotowanie
Dada 50 min. niska
Curry z soczewicą i dynią
Dada 30 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Barszcz
Dada 2 h. wysoka
RYBY
Stek z łososia z serem
Dada 60 min. średnia
Warzywne curry
Dada 60 min. wysoka
DZICZYZNA
Gulasz z dzika z borówkami
Michal 3 h. średnia
Pikantna grzybowa jajecznica
Dada 30 min. niska
Makaron z sosem szpinakowym
Somloi kluski (Somlói galuska)
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Wielkanocny warkocz
Kapuściana zupa redukująca
Świąteczna zupa z soczewicy
Garnuszkowe muffiny
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się