Grillowana papryka z czosnkiem
Doskonała przekąska dla wszystkich łasuchów. Podajemy z kawałkami upieczonej bagietki lub chleba.
przepis,fotoprzepis,papryka czerwona kapia świeża,czosnek,Słone przekąski,Przepisy na letnie grillowanie,Bezglutenowe,Bezlaktozowe
Słone przekąski
Kategorie
Słone przekąski Przepisy na letnie grillowanie Bezglutenowe Bezlaktozowe Sezon - Papryka Sezon - Czosnek
Przepis
3.
Kładziemy na rozgrzany grill i około 10 minut (do miękkości) grillujemy z zewnętrznej strony.
4.
Obracamy i 4-5 minut grillujemy z drugiej strony.
5.
Oczyszczamy, przeciskamy przez praskę czosnek i mieszamy go z olejem i solą.
7.
Z grillowanej papryki ściągamy upieczoną skórkę.
8.
Smarujemy przygotowanym czosnkiem.
Smacznego!