Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Filety z kurczaka z sosem tatarskim
Jurgason 30 min. niska
WIEPRZOWINA
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
Dada 60 min. średnia
Nadziewane placki ziemniaczane
Dada 2 h. średnia
Delikatna nadziewana pieczeń
Dada 1 h. 20 min. wysoka
STRUDLE
Jabłkowo-orzechowy i jabłkowo-makowy strudel
Gruszkowy strudel w cieście francuskim
Michal 60 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażone tofu w sezamowo-paprykowej panierce
Zuzka 30 min. niska
SŁODKIE DANIA
Słodkie twarogowe krokiety
Cevapcici w parowarze
Dada 40 min. niska
Francuskie ziemniaki z surowych ziemniaków
Dada 1 h. 20 min. niska
Kotlet wieprzowy w ziemniaczanym cieście
Dada 60 min. niska
Smażona cukinia z mortadelą i serem
Zuzka — niska
CIASTA
Bananowo-budyniowe ciasto
Dada 1 h. 10 min. średnia
Truskawkowe knedle
Michal — średnia
Klasyczne kotlety schabowe
Dada — niska
Pieczone wieprzowe kuleczki
Kalafiorowe kotleciki
Norika 45 min. niska
Maślane odwrócone udka z kurczaka
Dada 1 h. 30 min. średnia
INDYK
Pieczone indycze kotlety
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
Twarogowe owocowe knedle
Dada 45 min. średnia
Cukiniowy jabłecznik
Kapuściana zapiekanka
Cukiniowo - jabłkowe ciasto
Dada — średnia
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
KACZKA
Pieczone skrzydełka z kaczki
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
TORTY
Raw bananowo kokosowy tort
RYŻ
Śmietanowy ryż
Wielkanocny warkocz
DESERY
Rabarbarowe kremowe ciasto
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się