Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
Michal 25 min. niska
KURCZAK
ActiFry grilowane piersi z kurczaka z polną sałatą
Jurgason 35 min. średnia
Smażona cukinia w jogurtowym cieście
Dada 40 min. niska
PASTY
Pasta z camembertem i cebulą
Dada 15 min. średnia
Bryndzowa pasta z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 15 min. niska
WIEPRZOWINA
Zapiekane faszerowane kanie
Dada 60 min. wysoka
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa frankfurcka z soczewicą
Dada — wysoka
SŁONE PRZEKĄSKI
Nakładane sery z gyros przyprawami
Dada — niska
Szaszłyki z mielonego mięsa
Dada 1 h. 30 min. niska
RYBY
Ryba żabnica z zielonym pesto
Zuzka 30 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Selerowa-porowa zupa z jogurtem
Dada 40 min. średnia
Surimi - rybne kotleciki
Dada 60 min. średnia
Bakłażanowe placki
Zuzka 45 min. niska
Pikantny segedyński gulasz
Dada 1 h. 20 min. średnia
Drób na maśle ze smażoną fasolką szparagową
Jurgason 60 min. średnia
Flądra na warzywach
Rybne kuleczki z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 45 min. średnia
Krupnik z warzywami
Dada 45 min. niska
SŁONE CIASTA
Serowe słone ciasto z oliwkami
ZUPY GRZYBOWE
Grzybowa zupa z suszonych grzybów
Dada 30 min. niska
Słone serowe ciasto z porem
Wieprzowe roladki z suszonymi morelami
MAKARONY
Szynkowe łazanki z cebulką
Szpinakowe kuleczki z indyczym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
Miso zupa z fasolką szparagową
Bananowo karmelowe ciasto
Kapuściana zupa redukująca
Drobiowe szpinakowo-jajeczne roladki
Świąteczna zupa z soczewicy
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się