Kuchnia Narodowa
Więcej
KACZKA
Pieczone skrzydełka z kaczki
Dada — średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Ciemna zupa fasolowa
Dada 1 h. 30 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Kapuśniak z soczewicą
Dada 1 h. 20 min. średnia
WOŁOWINA
Duszona wołowina na grzybach
Dada 1 h. 40 min. średnia
Bożonarodzeniowa soczewica z kapustą i grzybami
Dada 30 min. niska
Sylwestrowy kapuśniak
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka warzywna z kozim serem
Michal 10 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Nakładany Camembert z czosnkiem i cebulą
Dada — niska
Warzywna sałatka z owczym serem
WIEPRZOWINA
Gyros na patelni i tzatziki
Michal 20 min. niska
Filety rybne na cebuli
INDYK
Indycze piersi faszerowane mielonym mięsem i ryżem
Wieprzowa rolada z cukinią
PASTY
Bryndzowa pasta
Dada 15 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pikantne tofu z kurkumą na spaghetti
Dada 25 min. średnia
KURCZAK
Pieczone udka z kurczaka z farszem z pieczywa
Zupa rybno-warzywna
Dada 50 min. wysoka
Sos z pieczarkami i serem tofu
Dada 30 min. średnia
Pasta z piwnego sera
Dada 20 min. niska
Udka z kurczaka na kiszonej kapuście
Dada 1 h. 10 min. niska
Kuleczki z pieczarek w szpinakowym sosie
Dada 60 min. średnia
DZICZYZNA
Gulasz z dzika z borówkami
Michal 3 h. średnia
Smażony kalafior w pachnącym cieście
Zuzka — średnia
Miodowo-imbirowe udka z kurczaka
Dada 1 h. 30 min. niska
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane kluski - haluszki
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Ziemniaki smażone na maśle
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
RYŻ
Ryż basmati z warzywami
Domowe ciasto Dobosza
TORTY
Raw bananowo kokosowy tort
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
MUFFINY
Orzechowe babeczki na Halloween
Amerykańska kostka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się