Kuchnia Narodowa
Więcej
WOŁOWINA
Smażone kotlety z wędzonego ozora wołowego
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Duszona wołowina do ulubionego dodatku na gęsto
Dada 1 h. 30 min. średnia
Hiszpańskie ptaszki
Dada — wysoka
Duszona wołowina na grzybach
Dada 1 h. 40 min. średnia
Wołowe mielone mięso z ziemniaczano serowym puree
Wędzony wołowy ozór w serowo-czosnkowym cieście
Wołowina na czerwonym winie
Michal 2 h. średnia
Segedyński gulasz z wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
Wołowy kociołkowy gulasz
Michal 4 h. 30 min. wysoka
Wołowina z selerem
Michal 3 h. wysoka
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
Michal 1 h. 30 min. średnia
Wołowe kostki w śmietanowym sosie z marchewką
Kolorowa pieczeń
Dada 1 h. 30 min. niska
Ziemniaczana zapiekanka z mięsem
Wołowy gulasz z ziemniakami
Dada 2 h. 30 min. średnia
Węgierski gulasz z flaczków
WIEPRZOWINA
Wieprzowo-wołowa rolada z jajkiem
Wołowa rolada z marchewką
Dada 1 h. 50 min. średnia
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Wiosenna mięsna rolada
Wołowa zapiekana kapusta
Wołowa rolada ze szpinakiem
Gulasz węgierski
Dada 2 h. 20 min. średnia
Polędwica na śmietanie
Michal 3 h. 30 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Mleczne ciastko
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się