Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Zapiekane bułki faszerowane mięsem
Dada 45 min. średnia
Wieprzowe medaliony w warzywnym sosie
Dada 60 min. średnia
Pikantna golonka na piwie
Dada — średnia
Ziemniaczane placki z bawarską pieczenią
Dada 50 min. średnia
Śmietanowa kapusta włoska na gęsto z wieprzowiną
Bon Batatas von Forno
Michal 1 h. 25 min. średnia
Bryndzowe orkiszowe krupy z boczkiem
Dada 30 min. średnia
Tofu - mięsna rolada
Dada 1 h. 30 min. średnia
Wieprzowe kotlety z chlebowym sosie
Dada 60 min. wysoka
Pieczone gołąbki
Dada 2 h. średnia
Musaka
Wieprzowa golonka z paprykowymi ziemniakami
Dada 2 h. 40 min. średnia
Pieczarkowe roladki z mielonym mięsem
Zuzka 40 min. niska
Cukinia faszerowana wieprzowiną
Ziemniaczane kulki faszerowane wędzonym mięsem
Topór kata
Michal 45 min. niska
Wieprzowo-wołowa rolada z jajkiem
Dada 1 h. 40 min. średnia
Pieczone wieprzowe udo z korzeniowymi warzywami
Dada 2 h. 30 min. średnia
Pieczone wieprzowe mięso na cebuli z marchewką
Słone mięsno-kapuściane buchty
Zuzka — średnia
Actifry wieprzowe kotleciki dla smakoszy
Jurgason 30 min. niska
Ziemniaczana zapiekanka z mięsem i fasolką
Mięsne rolki z ciecierzycą
Ziemniaczane knedliczki z pasztetową
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Mleczne ciastko
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się