Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY MIĘSNE
Cielęcy rosół z warzywami
Dada 1 h. 50 min. średnia
Mangalica kociołkowy gulasz
Michal 3 h. średnia
Frankfurcka zupa
Dada 45 min. średnia
Szybki rosół z garnka na parę
Dada 30 min. niska
Wieprzowa zupa
Dada 1 h. 30 min. niska
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
Jurgason 60 min. średnia
Kapuśniak z mięsem wołowym
Dada 2 h. 10 min. średnia
Zupa ubojowa
Dada 2 h. 20 min. niska
Pikantna kapustnica
Kapustnica
Dada 1 h. 20 min. niska
Prosty rosół z kurczaka
Jurgason 2 h. niska
Zupa wołowa
Dada 2 h. 30 min. niska
Cielęca zupa
Dada 1 h. 15 min. średnia
Halaszle z pangi
Cielęce flaczki
Dada — średnia
Kapuśniak z soczewicą
Dada 1 h. 20 min. średnia
Wieprzowy gulasz z pieczarkami
Michal 1 h. 10 min. niska
Kociołkowy gulasz bez kociołka
Dada 2 h. 30 min. średnia
Flaczki
Dada — niska
Sylwestrowy kapuśniak
Dada 1 h. 30 min. średnia
Klasyczny rosół z kurczaka
Rosół wołowy
Michal 2 h. 30 min. niska
Zupa rybna
Norika 60 min. niska
Zupa rybno-warzywna
Dada 50 min. wysoka
DODATKI DO ZUP
Zacierka - makaron do zupy
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
WIEPRZOWINA
Domowy smalec wieprzowy i skwarki
Wieprzowa szynka z szynkowaru
SŁONE PRZEKĄSKI
Pogacze ze skwarkami
DODATKI ZIEMNIACZANE
Cukiniowo - ziemniaczane puree
Fasola na cebuli z parówkami
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Mleczna fasolowa zupa
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Boczniak w sosie z kurkumy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie