Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
SŁONE PRZEKĄSKI
Szpinakowo bryndzowe przekąski
Dada 45 min. niska
Pokaż przepis
Paluszki serowe z ciasta francuskiego
Zuzka 30 min. niska
Żabki
Jurgason 1 h. 40 min. średnia
PIECZYWO
Czosnkowe trójkąciki
Zuzka 60 min. średnia
Nadziewana tortilla z tofu
Michal 30 min. średnia
Szynkowa mini pizza
Dada — średnia
Czosnkowe ślimaczki
Zuzka 40 min. średnia
Szpinakowe muffinki
Jurgason 30 min. niska
Cheddar szynkowe różyczki
Zuzka 40 min. niska
Słone ciastka z parzenicy
Krakersy z dyni
Serowe kosteczki
Dada 60 min. średnia
Słone krakersy z niedźwiedzim czosnkiem
Zuzka 30 min. średnia
Pizza ślimaczki z ciasta francuskiego
Serowe kanapeczki
Dada — niska
Bryndzowe nadziewane kanapeczki
Dada 40 min. niska
Drożdżowe sakiewki z serem feta i porem
Marynowana rzodkiew z sezamem
Michal 5 min. niska
Słony serowy wianek
Dada 40 min. średnia
Bryndzowe pogacze
Zuzka 45 min. średnia
Sakiewki z niedźwiedzim czosnkiem
Orzechowo skwarkowe pogacze
Michal 1 h. 30 min. średnia
Skwarkowe ślimaczki
Jurgason 50 min. średnia
Muffiny z szynką
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
PRZETWORY
Winogronowy dżem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
Gnocchi z serem Pecorino
Kokosowe duszone warzywa
ZDROWE WYPIEKI
Zdrowe śliwkowe ciasto
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się