Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
INDYK
Indycze saute z selerem i pieczarkami
Dada 45 min. średnia
Pokaż przepis
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
Indyczy gulasz
Michal 60 min. średnia
Indycza rolada ze szpinakiem i jajecznicą
Dada 1 h. 10 min. średnia
Indycze kostki na papryce
Grillowane indycze piersi w czosnkowej marynacie
Dada — niska
Indycze szaszłyki w folii
Dada 60 min. średnia
Piersi z indyka z brzoskwinią i mozzarellą
SŁONE PRZEKĄSKI
Szpinakowe kuleczki z indyczym mięsem
Indycze piersi faszerowane mielonym mięsem i ryżem
Indycze piersi na kukurydzy z frytkami i brokułem
Indycze piersi z gruszkami
Dada 60 min. niska
Smażone piersi z indyka w jogurtowej marynacie
Grillowane indycze kawałki w bułce
Dada — wysoka
Pieczone indycze kotlety
Indycze sakiewki nadziewane serem i szczypiorkiem
Mięso z indyka w cieście francuskim
Indycza sakiewka w parowarze
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka Cezar
STRUDLE
Jabłka z cieście francuskim (w szlafroczku)
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
Kakaowe kuleczki
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Chałupnicze langosze
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z jabłkami i cynamonem
WIEPRZOWINA
Wieprzowina na kminku
CIASTA
Czereśniowe clafoutis
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się