Kuchnia Narodowa
Więcej
INDYK
Indycze saute z selerem i pieczarkami
Dada 45 min. średnia
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
Indyczy gulasz
Michal 60 min. średnia
Indycza rolada ze szpinakiem i jajecznicą
Dada 1 h. 10 min. średnia
Indycze kostki na papryce
Grillowane indycze piersi w czosnkowej marynacie
Dada — niska
Indycze szaszłyki w folii
Dada 60 min. średnia
Piersi z indyka z brzoskwinią i mozzarellą
SŁONE PRZEKĄSKI
Szpinakowe kuleczki z indyczym mięsem
Indycze piersi faszerowane mielonym mięsem i ryżem
Indycze piersi na kukurydzy z frytkami i brokułem
Indycze piersi z gruszkami
Dada 60 min. niska
Smażone piersi z indyka w jogurtowej marynacie
Grillowane indycze kawałki w bułce
Dada — wysoka
Pieczone indycze kotlety
Indycze sakiewki nadziewane serem i szczypiorkiem
Mięso z indyka w cieście francuskim
Indycza sakiewka w parowarze
ZUPY JARZYNOWE
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kalafior po mandżursku
Rolada serowa z brokułami
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WYROBY CUKIERNICZE
Karmelowo-orzechowe szyszki
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
ZDROWE ŚNIADANIA
Orzechowa granola
WIEPRZOWINA
Wieprzowe saute z wątróbką
Zapiekany kalafior
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się