Kuchnia Narodowa
Więcej
INDYK
Marynowane pieczone udka z indyka
Dada — niska
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Dada 15 min. niska
WIEPRZOWINA
Słowackie kluseczki
Dada 60 min. wysoka
Odwrócone wieprzowe kotlety
Zuzka — niska
Babcina zapiekanka
Dada 60 min. średnia
Szaszłyki w parowarze
Dada 60 min. niska
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
KURCZAK
Proste piersi z kurczaka z brokułami
Dada 40 min. niska
Grillowane udka z kurczaka w marynacie piwnej
Zuzka 20 min. niska
SAŁATKI ZIEMNIACZANE
Sałatka ziemniaczana bez majonezu
Michal 45 min. niska
SAŁATKI WARZYWNE
Surówka z buraczków ćwikłowych z chrzanem i jabłkiem
Dada — średnia
ZDROWE WYPIEKI
Niedźwiedzie łapki - Raw
Mięsno ziemniaczane knedle w parowarze
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z soczewicy i kapusty kiszonej
Dada 2 h. średnia
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z boczniaków z parowaru
Zuzka 30 min. niska
DODATKI WARZYWNE
Duszona miodowa kapusta
Dada 45 min. niska
Pieczona golonka wieprzowa
Wiosenna chińska zupa
SAŁATKI RYBNE
Sałatka z tuńczykiem
Jurgason 35 min. niska
Zupa kapuściano-pomidorowa
Faszerowane liście kapusty włoskiej w sosie pomidorowym
Dada 2 h. 30 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Placki cukiniowo - ziemniaczane
Indycza sakiewka w parowarze
Smażone pieczarki
WYROBY CUKIERNICZE
Kokosowy pień
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
Smażony ser - twarożki
CIASTA
Kokosowe jeże
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
MAKARONY
Makaron z sosem z czarnej fasoli
RYBY
Łosoś w sosie z boczniaków ze szpinakiem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
Pieczone indycze kotlety
SŁODKIE DANIA
Twarogowe knedle
Zapiekany makaron
Smażone tofu w sezamowo-paprykowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się