Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Kokosowe ciasto z pomarańczową polewą
Dada 40 min. średnia
WIEPRZOWINA
Morawski wróbel
Michal 1 h. 30 min. niska
Francuskie ziemniaki
Ivan 1 h. 30 min. średnia
Karmelowy maxi ptyś
Dada 1 h. 30 min. wysoka
STRUDLE
Budyniowa strucla
Michal 60 min. średnia
Babcina zapiekanka
Dada 60 min. średnia
KURCZAK
Drobiowa zapiekanka z groszkiem
Dada 60 min. niska
KLUSKI NA PARZE
Pyzy ziemniaczane
Jurgason — średnia
SŁODKIE DANIA
Kluski z twarogiem
Michal 45 min. średnia
Wieprzowina w folii
Dada 1 h. 20 min. niska
ZDROWE WYPIEKI
Jabłkowe ciasteczka
Zuzka 35 min. niska
Zapiekane twarogowe naleśniki
Jurgason 50 min. średnia
Faszerowana mięsna rolada
Dada 1 h. 30 min. średnia
Pieczone gnocchi z mięsem drobiowym
Jurgason 40 min. średnia
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z boczniaków z parowaru
Zuzka 30 min. niska
CIASTA
Kapuśniaczki
Elenka 2 h. niska
Azjatyckie piersi z kurczaka
Dada 40 min. niska
Orzechowy domowy makaron
Dada 60 min. wysoka
INDYK
Indycza sakiewka w parowarze
Dada — niska
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ćwikłowa z kozim serem
Zuzka 60 min. niska
Kukurydziane muffiny z rodzynkami i sezamem
Dada 50 min. średnia
Piersi z kurczaka faszerowane serową jajecznicą
Zuzka 40 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa fasolowa z wędzonym mięsem
Norika 1 h. 30 min. niska
Kapuściano-ćwikłowa kremowa sałatka
Dada — średnia
Somloi kluski (Somlói galuska)
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
Miso zupa z fasolką szparagową
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściana zupa redukująca
Drobiowe szpinakowo-jajeczne roladki
Świąteczna zupa z soczewicy
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się