Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Kokosowa kremówka
Jurgason 60 min. średnia
Ciastka miodowe z orzechowym grylażem
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
Dada 2 h. 30 min. średnia
WIEPRZOWINA
Wątróbka wieprzowa na cebuli
Dada 25 min. niska
Ciastka ponczowe
Zuzka 1 h. 15 min. średnia
CIASTA
Szybki twarogowy placek z francuskiego ciasta
Jurgason 40 min. średnia
Kawowo kokosowe ciasto
Dada 2 h. średnia
DODATKI WARZYWNE
Dyniowe puree z dyni hokkaido
Dada 30 min. niska
SAŁATKI WARZYWNE
Surówka z białej kapusty i marchewki
BABECZKI
Kruche piankowe babeczki
Jurgason 50 min. wysoka
SAŁATKI MIĘSNE
Łagodna sałatka z kurczaka
Jurgason 40 min. niska
Kulki mięsne z knedlem i sosem
Dada 50 min. niska
KURCZAK
Pieczony kurczak z ryżem
Dada 1 h. 30 min. średnia
Odwrócone filety z kurczaka
Dada 60 min. średnia
PRZETWORY
Marynujemy grzyby
Dada — średnia
Szaszłyk z grilla
Kulki mięsne w sosie pomidorowym
Dada 60 min. niska
Orzechowe kawałki Haraszo
Zuzka — wysoka
MUFFINY
Dyniowe muffiny
Dada 40 min. niska
SŁODKIE DANIA
Knedle śliwkowe z ziemniaczanego ciasta
Jurgason 60 min. niska
Pieczona dynia hokkaido
Zuzka 30 min. niska
TORTY
Nektarynkowy tort z bitą śmietaną
Zuzka 1 h. 30 min. średnia
Duszona czerwona kapusta
Norika 2 h. niska
ZUPY JARZYNOWE
Kukurydziana zupa kremowa
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Bananowo karmelowe ciasto
Kapuściana zupa redukująca
Świąteczna zupa z soczewicy
Drobiowe szpinakowo-jajeczne roladki
Garnuszkowe muffiny
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się