Kukurydziana zupa kremowa

Słodkawa, kremowa zupa z kukurydzy i warzyw.
przepis,fotoprzepis,kukurydza konserwowa,Zupy jarzynowe,Bezglutenowe,Bezlaktozowe
Zupy jarzynowe
Składniki
Składniki
cebula | 200 88 | gramów kcal | |
czarny pieprz mielony | 0 ?? | kcal | |
kostka warzywna | 20 52 | gramów kcal | |
kukurydza konserwowa | 400 372 | gramów kcal | |
marchew | 150 68 | gramów kcal | |
seler naciowy | 100 15 | gramów kcal | |
sól | 0 ?? | kcal | |
woda | 1 0 | litr kcal |
Przepis
1.
marchew 150 gramów • seler naciowy 100 gramów
Na drobne kawałki pokrojoną marchewkę i selera szklimy w garnku.



4.
woda 1 litr • kostka warzywna 20 gramów
Do garnka wlewamy litr wrzącej wody, dodajemy dwie kostki warzywnego bulionu. Gotujemy 20 minut.


Smacznego!