Kuchnia Narodowa
Więcej
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane kluski - haluszki
Jurgason 30 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Kalarepowa zupa dla dzieci
Dada 20 min. średnia
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
Jurgason 40 min. niska
MAKARONY
Kluski z kiszoną kapustą
Jurgason 45 min. średnia
SŁODKIE DANIA
Osie gniazda
Dada 2 h. 30 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Pogacze ziemniaczane
Jurgason 1 h. 15 min. średnia
Filety z kurczaka w ziemniaczanym cieście
Jurgason 40 min. średnia
CIASTA
Jabłkowy kołacz Harmonijka
Morelowe ciasteczka
Jurgason 45 min. niska
BABECZKI
Kruche piankowe babeczki
Jurgason 50 min. wysoka
Tradycyjne francuskie ciasto z jabłkami
Dada 1 h. 20 min. średnia
STRUDLE
Strucel z serem twarogowym
Vilma 1 h. 30 min. wysoka
Łatwe lane buchty
Dada 1 h. 15 min. wysoka
CIASTA KREMOWE
Sernik
Jurgason 1 h. 20 min. średnia
WIEPRZOWINA
Nadziewane wieprzowe rolki
Jurgason 50 min. średnia
Kulki mięsne z knedlem i sosem
Dada 50 min. niska
SŁONE CIASTA
Słone pieczywo z bryndzą i boczkiem
Dada — średnia
Sernik z Nutellą
Ziemniaczane pierogi
Jurgason 60 min. niska
Odwrócone filety z kurczaka
Dada 60 min. średnia
Faszerowana papryka gotowana w piekarniku
Dada 1 h. 30 min. średnia
Wianuszki
Michal 1 h. 40 min. średnia
Kremowe kakaowe ciasto
Zuzka 1 h. 20 min. wysoka
Kółeczka z bryndzą
Dada 2 h. średnia
Somloi kluski (Somlói galuska)
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Bananowo karmelowe ciasto
Kapuściana zupa redukująca
Świąteczna zupa z soczewicy
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
Drobiowe szpinakowo-jajeczne roladki
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się