Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Dada 2 h. wysoka
Twarogowo-morelowe ciasto
Dada — średnia
Twarogowo-karmelowe ciasto
Dada 60 min. średnia
Budyniowo-śmietanowe ciasto
Dada 60 min. wysoka
Adriatyckie ciasto
Makowe kremowe ciasto
Kostka bounty
Michal 1 h. 10 min. średnia
Stracciatella twarogowo ryżowe kawałki
Mascarpone kremowe ciasto
Dada 45 min. wysoka
TORTY
Śmietanowo-biszkoptowy tort
Mascarpone-twarogowy deser z czekoladą
Zuzka 1 h. 20 min. średnia
Sernik z borówkową bitą śmietaną
Jurgason 2 h. średnia
Twarogowo-brzoskwiniowy deser bez pieczenia
Kawowe ciasto
Jurgason 1 h. 30 min. średnia
Twarogowe ciasto z owocami
Dada 1 h. 20 min. średnia
Śmietanowo-bananowe ciasto
Dada — wysoka
Cynamonowy cheesecake
Dyniowe kostki
Twarogowa kremówka
Dada 50 min. średnia
Biszkoptowe ciasto
Zuzka 40 min. średnia
Lodowe brzoskwiniowe kostki
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Truskawkowy lodowy deser
Czekoladowo truskawkowa pokusa
Zuzka — wysoka
Twarogowy lodowy deser
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Bananowo karmelowe ciasto
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściana zupa redukująca
Świąteczna zupa z soczewicy
Drobiowe szpinakowo-jajeczne roladki
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się