Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Wieprzowy język w śmietanowym sosie
Dada 1 h. 30 min. niska
Wątróbka wieprzowa w sosie własnym
Dada 50 min. średnia
Segedyński gulasz
Dada 60 min. niska
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa fasolowa z wędzoną golonką
Dada — średnia
Kapusta kiszona po węgiersku
Dada 1 h. 30 min. średnia
ZUPY GRZYBOWE
Gulasz z boczniaków z ziemniakami
Dada 50 min. niska
Wielkanocna mięsna rolada
Dada 1 h. 20 min. wysoka
Zupa fasolowa z parówkami
Dada 35 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Czosnkowe ślimaczki
Zuzka 40 min. średnia
DODATKI ZIEMNIACZANE
Duszone paprykowe ziemniaki
Dada 45 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Kapustnica
Dada 1 h. 20 min. niska
WOŁOWINA
Chili con carne
Dada 60 min. wysoka
Nadziewane wieprzowe rolki
Jurgason 50 min. średnia
Zupa z dużej pstrokatej fasoli
Świąteczna kapustnica
PASTY
Pasta drożdżowa
Michal 30 min. niska
KURCZAK
Piersi z kurczaka faszerowane dyniowym pesto
Zuzka — niska
Drobiowa rolada w cieście francuskim
Dada 60 min. średnia
Drobiowe szpinakowo-jajeczne roladki
Dada 50 min. wysoka
Kulki mięsne w diabelskim sosie
Piersi z kurczaka pod serową pierzynką
Jurgason 40 min. średnia
Kółeczka z bryndzą
Dada 2 h. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Gulasz z boczniaków
Nadziewana dynia w cieście francuskim
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
Miso zupa z fasolką szparagową
Wielkanocny warkocz
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściana zupa redukująca
Świąteczna zupa z soczewicy
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się