Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Pieczona wędzona wieprzowa golonka
Dada 1 h. 30 min. niska
KURCZAK
Udka z kurczaka na cebuli z cukinią
Dada 1 h. 10 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Zupa demikat z ziemniakami
Dada 25 min. niska
Duszona kapusta z wieprzowymi parówkami
Jurgason 40 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Halaszle z pangi
Dada 30 min. niska
Flaczki
Dada — niska
Marynowane mięso drobiowe z azjatycką mieszanką warzyw
Dada — średnia
Kociołkowy gulasz bez kociołka
Dada 2 h. 30 min. średnia
RYBY
Chrupiące podkowy z karpia
Norika 50 min. średnia
Zapiekane faszerowane pieczarki
Dada 60 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Cukinia z jajkiem
Dada 15 min. niska
Pieczony boczek
INDYK
Indycze sakiewki nadziewane serem i szczypiorkiem
Risotto z indyczych udek
Dada 2 h. średnia
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 20 min. niska
Wieprzowe kawałki w warzywno-śmietanowym sosie
Dada 50 min. średnia
Kurczak na warzywnym farszu z ciecierzycą
Dada 1 h. 30 min. średnia
Pikantna wątróbka z kurczaka w śmietanowym sosie
Faszerowane cukiniowe łódeczki
Zupa z soczewicą i parówkami
Dada 40 min. średnia
Marynowane piersi z kurczaka z mozzarellą
Dada 50 min. niska
Kurczak na hiszpański sposób
Jurgason 1 h. 30 min. niska
Pikantne udka z kurczaka z warzywami
Dada 1 h. 15 min. średnia
Mięsno-grzybowe szaszłyki
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane kluski - haluszki
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Ziemniaki smażone na maśle
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
RYŻ
Ryż basmati z warzywami
Domowe ciasto Dobosza
TORTY
Raw bananowo kokosowy tort
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
MUFFINY
Orzechowe babeczki na Halloween
Amerykańska kostka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się