Camembert z niedźwiedzim czosnkiem

Doskonały grillowany ser, po prostu upieczony w piekarniku. Podajemy z pieczonymi ziemniakami.
przepis,fotoprzepis,czosnek niedźwiedzi,ser Camembert,Dania wegetariańskie,,Bezglutenowe,Sezonowe przepisy
Dania wegetariańskie
Składniki
Składniki
Pieczone ziemniaki przepis | 0 ?? | kcal | |
czarny pieprz mielony | ½ 9 | łyżeczki kcal | |
czosnek niedźwiedzi | 20 4 | gramów kcal | |
mielona czerwona papryka | 1 16 | łyżeczka kcal | |
oliwa | 3 396 | łyżki kcal | |
ser Camembert | 6 ?? | sztuk kcal |
Przepis
1.
czosnek niedźwiedzi 20 gramów • oliwa 3 łyżki • mielona czerwona papryka 1 łyżeczka • czarny pieprz mielony ½ łyżeczki
Niedźwiedzi czosnek myjemy i wkładamy do kuchennego siekacza. W oleju mieszamy paprykę i pieprz i dolewamy do czosnku. Siekamy i wytwarzamy marynatę.


3.
Kładziemy na folię aluminiową, zapakowujemy i układamy na blasze.

4.
Pieczemy 15 minut-y w temperaturze 200 °C.

Smacznego!