Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁODKIE DANIA
Pączki pełnoziarniste
Dada 1 h. 20 min. średnia
CIASTA
Garnuszkowe ciasto z domowej piekarni
Dada 1 h. 10 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Kremowe brzoskwiniowe ciasto
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Twarogowe sypane ciasto
Dada 60 min. średnia
Arachidowe ciasto
Dada 40 min. średnia
Wielkanocny makowy bochenek
Dada 1 h. 30 min. średnia
Twarogowe kuleczki z jeżynami
Dada 35 min. średnia
Twarogowe ciastka ze śliwkami
STRUDLE
Jabłkowo-makowe oczy
SŁODKIE ŚNIADANIA
Domowe gofry z karmelem
SOSY
Pomidorowy sos
Dada 30 min. niska
RYBY
Domowe sushi
Mioo — wysoka
BABKI
Ziemniaczana babka
ŚNIADANIA
Wafle tofu
Dada 50 min. wysoka
CIASTECZKA
Bezy z białek
Dada — średnia
KACZKA
Piersi z kaczki w owocowym sosie
ZUPY MIĘSNE
Barszcz
Dada 2 h. wysoka
WOŁOWINA
Polędwica na śmietanie
Michal 3 h. 30 min. średnia
Ryżowe ciasto ze śliwkami
Orzechowe "Judasze"
PIECZYWO
Oliwkowe spirale
Michal 1 h. 20 min. średnia
Bryndzowe pieczywo
Dada 1 h. 40 min. wysoka
Kruche kawowe torciki
Kakaowy strudel
Zuzka 60 min. niska
Twarogowe tiramisu
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
Połamane ciasto
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Bananowo - migdałowe ciasto
Kokosowe kawałki
Kokosanki
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Sandacz na prowansalski sposób
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się