Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY MIĘSNE
Frankfurcka zupa
Dada 45 min. średnia
Mangalica kociołkowy gulasz
Michal 3 h. średnia
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
Jurgason 60 min. średnia
Halaszle z pangi
Dada 30 min. niska
Zupa ubojowa
Dada 2 h. 20 min. niska
Wieprzowa zupa
Dada 1 h. 30 min. niska
Kapuśniak z soczewicą
Dada 1 h. 20 min. średnia
Flaczki
Dada — niska
Wieprzowy gulasz z pieczarkami
Michal 1 h. 10 min. niska
Cielęca zupa
Dada 1 h. 15 min. średnia
Kapuśniak z mięsem wołowym
Dada 2 h. 10 min. średnia
Kapustnica dla dzieci
Dada 50 min. niska
Sylwestrowy kapuśniak
Dada 1 h. 30 min. średnia
Awase Dashi
Michal — średnia
Zupa wołowa
Dada 2 h. 30 min. niska
Cielęce flaczki
Dada — średnia
Zupa rybna z niedźwiedzim czosnkiem
Wywar Dashi
Michal 60 min. niska
Prosty rosół z kurczaka
Jurgason 2 h. niska
Zupa rybno-warzywna
Dada 50 min. wysoka
Barszcz
Dada 2 h. wysoka
Zupa rybna
Norika 60 min. niska
Klasyczny rosół z kurczaka
Cielęcy rosół z warzywami
Dada 1 h. 50 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Francuskie ciasto Mille-feuille
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Anielskie ciasto z czekoladowym likierem
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SŁODKIE DANIA
Legumina twarogowo-jabłkowa
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
WIEPRZOWINA
Delikatna nadziewana pieczeń
CIASTA
Kakaowo-orzechowa strucla
NALEŚNIKI
Delikatne śmietanowe naleśniki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie