Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA
Budyniowe osie gniazda
Dada 1 h. 30 min. średnia
PIECZYWO
Czosnkowe trójkąciki
Zuzka 60 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Drożdżowe sakiewki z serem feta i porem
Bryndzowe pogacze
Zuzka 45 min. średnia
Sakiewki z niedźwiedzim czosnkiem
Orzechowo skwarkowe pogacze
Michal 1 h. 30 min. średnia
Fasolowe buchty
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Langosze z niedźwiedzim czosnkiem
Orkiszowe langosze
Zuzka 50 min. niska
SŁODKIE DANIA
Babcine malinowe pączki
Szczodrak
Dada 2 h. średnia
Śliwkowy placek z twarogowego orkiszowego ciasta
Dada — średnia
Śliwkowy placek
Dada 1 h. 30 min. niska
WIEPRZOWINA
Słone mięsno-kapuściane buchty
Zuzka — średnia
Lane jabłkowe buchty
Dada 1 h. 15 min. średnia
CHLEB
Chlebowe miski na zupę
Kieszonki z mielonym mięsem
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Jeżynowy placek z chlebowego ciasta
Ziemniaczane langosze
SŁONE CIASTA
Słone serowe ciasto z porem
Dada 60 min. średnia
Kobiecy kaprys
Dada 50 min. średnia
Szczypiorkowe bułki z drożdżowego ciasta
Dada 30 min. niska
Trójkąciki z powidłem
Zuzka 1 h. 10 min. niska
Nadziewamy drożdżowy ślimak
Dada 1 h. 30 min. wysoka
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Mleczne ciastko
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się