Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Wieprzowy język w śmietanowym sosie
Dada 1 h. 30 min. niska
MIĘSO
Salceson
Dada — średnia
Domowy smalec wieprzowy i skwarki
Dada 1 h. 20 min. średnia
Wątróbka wieprzowa w sosie własnym
Dada 50 min. średnia
Segedyński gulasz
Dada 60 min. niska
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa fasolowa z wędzoną golonką
Wątróbka wieprzowa na cebuli
Dada 25 min. niska
Pieczone udo wieprzowe
Jurgason 2 h. niska
Odwrócone wieprzowe kotlety
Zuzka — niska
Szaszłyki w parowarze
WOŁOWINA
Gulasz z kotła
Michal 4 h. średnia
Oryginalny polski bigos
Michal 1 h. 30 min. średnia
Wieprzowe rolki (hiszpański ptaszek) w parowarze
ZUPY MIĘSNE
Kapustnica
Dada 1 h. 20 min. niska
Pieczona golonka wieprzowa
Steki z wieprzowiny
Michal 10 min. niska
Świąteczna kapustnica
Nadziewane wieprzowe rolki
Jurgason 50 min. średnia
Marynowana wieprzowina na rukoli
Zuzka 60 min. niska
Grillowany hamburger w domowych bułeczkach
Dada 2 h. wysoka
Duszona wieprzowina na grzybach
Wieprzowina cygańska
Dada 30 min. średnia
Bałkański płomień
Jurgason 60 min. niska
Wieprzowina na grzybach
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Paryskie rożki
Miso zupa z fasolką szparagową
MAKARONY
Makaron z sosem z czarnej fasoli
Bananowo karmelowe ciasto
SAŁATKI MIĘSNE
Łagodna sałatka z kurczaka
TORTY
Tort Szwarcwaldzki
DESERY
Rabarbarowe kremowe ciasto
KURCZAK
Drobiowe szpinakowo-jajeczne roladki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się