Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA
Kokosowe jeże
Jurgason 1 h. 10 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Sylwestrowe pogacze ze skwarkami
Norika 1 h. 30 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Flaczki
Dada — niska
Karmelowo - nektarynkowe odwrócone ciasto
Zuzka 60 min. średnia
CIASTECZKA
Bananowe oczka
Dada — średnia
RYBY
Chrupiące podkowy z karpia
Norika 50 min. średnia
Orzechowe kółeczka
Jurgason 1 h. 30 min. niska
Jabłkowy kołacz z kruchego ciasta
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Muffiny - pogacze ze skwarkami
Dada 1 h. 30 min. średnia
TORTY
Tort Sachera
Zuzka — średnia
SŁODKIE DANIA
Cesarski targaniec
Michal 40 min. średnia
SŁODKIE ŚNIADANIA
Jabłkowe placuszki
Zuzka 30 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Śmietanowo koperkowa zupa
Dada 30 min. niska
WIEPRZOWINA
Zapiekany wieprzowy schab w ziemniaczanym placku
Dada 1 h. 15 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pikantna zapiekana dynia
Dada 60 min. niska
Czereśniowy placek
Michal 60 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Czekoladowo truskawkowa pokusa
Zuzka — wysoka
Francuskie jabłkowe ciasto
Zuzka 50 min. średnia
Placuszki z borówkowym sosem
Jurgason 40 min. niska
Jabłkowe ciasto z cynamonem
Michal 1 h. 20 min. średnia
Pikantne dyniowo-marchewkowe placki
Zuzka — niska
Dyniowe ciasto z kratką
Dada — wysoka
Dyniowe ciasto
Michal 1 h. 30 min. średnia
Czereśniowe ciasto z rabarbarem
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
Somloi kluski (Somlói galuska)
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Wielkanocny warkocz
Kapuściana zupa redukująca
Świąteczna zupa z soczewicy
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się