Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kalafior po mandżursku
Michal 60 min. wysoka
MAKARONY
Makaron z sosem z czarnej fasoli
Michal 45 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Brownie tort z owocami
Zuzka 1 h. 20 min. średnia
PRZETWORY
Winogronowy dżem
Zuzka — średnia
CIASTA
Szczodrak
Dada 2 h. średnia
Orkiszowe langosze
Zuzka 50 min. niska
BABKI
Delikatna babka z zieloną herbatą
Dada 60 min. średnia
SŁODKIE DANIA
Ziemniaczane kulki nadziewane makiem
Zuzka 1 h. 30 min. średnia
Babcine malinowe pączki
Dada 1 h. 30 min. średnia
Makowo jabłkowe ciasto
TORTY
Mascarpone tort z białą czekoladą
Makowe kulki z miodem i pistacjami
Michal 1 h. 30 min. średnia
Sandwich z orzeszkami z francuskiego ciasta
Dada 40 min. średnia
Jabłkowa pełnoziarnista legumina z cynamonową pianą
Dada 50 min. średnia
Jabłkowe ciasto z czekoladą
Zuzka 50 min. średnia
Marchewkowy tort
Michal 1 h. 20 min. średnia
CIASTECZKA
Marcepanowe trójkąciki biberki
Dada 1 h. 20 min. średnia
Słodkie piankowe ciasto
Śliwkowy placek z twarogowego orkiszowego ciasta
Dada — średnia
Budyniowe ciasto z jabłkami
Dada 45 min. średnia
Makowo jabłkowy strudel na blasze
Dada 60 min. niska
Kołacz z wiśniowym dżemem
Zuzka 30 min. niska
SOSY
Dynia na gęsto z wołowymi kotletami
Chrzanowy sos
Dada 20 min. średnia
Somloi kluski (Somlói galuska)
Mrożony niedźwiedzi czosnek
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Wielkanocny warkocz
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściana zupa redukująca
Świąteczna zupa z soczewicy
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się