Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Pesto z niedźwiedziego czosnku
Dada 15 min. niska
PIECZYWO
Czosnkowe trójkąciki
Zuzka 60 min. średnia
Sakiewki z niedźwiedzim czosnkiem
Szynka z chrzanem w galarecie
Dada — średnia
Ptysie z guacamole
Zuzka 30 min. niska
Słony serowy wianek
Dada 40 min. średnia
Nadziewany pikantny hermelin w oleju
Bryndzowe nadziewane kanapeczki
Dada 40 min. niska
Bryndzowe kwiatuszki z oliwką
Zuzka 40 min. średnia
Drożdżowe sakiewki z serem feta i porem
Marynowana rzodkiew z sezamem
Michal 5 min. niska
Kieszonki z mielonym mięsem
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Hummus
Michal 1 h. 20 min. niska
Serowy Suflet
Michal 40 min. średnia
Orzechowo skwarkowe pogacze
Michal 1 h. 30 min. średnia
Serdelki na ciemnym piwie
Dada 60 min. wysoka
PRZEKĄSKI
Serowe rożki z oliwkami
Łososiowo serowy strudel
Dada 60 min. średnia
Bryndzowe pogacze
Zuzka 45 min. średnia
Przygotowanie prostych zimnych płyt
SŁONE CIASTA
Słone serowe ciasto z porem
Rolki z piwnego ciasta
Zuzka — średnia
Szpinakowo bryndzowe przekąski
Dada 45 min. niska
Szpinakowe kuleczki z indyczym mięsem
Dada 45 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Ciasto orzechowo - karmelowe
Galaretka wieprzowa
CIASTECZKA
Kokosanki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się