Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Dada 15 min. niska
SŁODKIE DANIA
Kluski (buchty) na parze
Jurgason 60 min. średnia
ŚNIADANIOWE KASZE
Czekoladowy ryż w parowarze
Dada 50 min. niska
WIEPRZOWINA
Ziemniaczane knedliczki z pasztetową
Dada 60 min. średnia
KURCZAK
Wędzone udka z kurczaka z puree z groszku w parowarze
Dada — niska
Mięsno ziemniaczane knedle w parowarze
Wędzone mięso z puree z groszku w parowarze
Dada 40 min. niska
RYBY
Filet z dorsza na parze
Curry piersi z zieloną fasolką szparagową
Zuzka 40 min. niska
INDYK
Indycze piersi na kukurydzy z frytkami i brokułem
Wieprzowe kotlety na białym winie
Zuzka 50 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Mieszanka grzybowa z brandy
Zuzka 25 min. niska
Piersi z kurczaka na ananasie z rodzynkami i ryżem
Dada 60 min. niska
Twarogowe owocowe knedle
Dada 45 min. średnia
Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem
Zuzka 30 min. niska
Drobiowe szaszłyki z marchewką i gruszkami w parowarze
Dada — średnia
Wieprzowina ze spaghetti
Pieczone udka z kurczaka z marchewką i rodzynkami
Zuzka 2 h. 20 min. niska
Pstrąg na cebulce z marchewką i pieczarkami
Ryba żabnica z groszkowym puree
Ryba żabnica z zielonym pesto
MAKARONY
Makaron z pieczarkami i tyrolską szynką
Panga na bambusowych pędach
Dada 45 min. niska
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z boczniaków z parowaru
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
KACZKA
Pieczone skrzydełka z kaczki
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
CIASTA KREMOWE
Paryskie rożki
RYŻ
Ryż basmati z warzywami
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Śmietanowy ryż
DESERY W PUCHARKACH
Budyniowy deser na Halloween
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się