Kuchnia Narodowa
Więcej
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Dada 30 min. średnia
Sos z gotowanego wołowego mięsa
Dada 30 min. niska
Niedźwiedzi czosnek z ziemniakami na gęsto
Dada 25 min. niska
Śmietanowy sos z boczniaka z ziemniakami
Dada 40 min. średnia
Groch ze śmietaną na gęsto
Dada 60 min. średnia
Soczewicowy masala dal
Michal 40 min. średnia
Pomidorowy sos
Drobiowe serca na śmietanie
Michal 60 min. niska
Pikantne jabłkowe chutney z kokosem
Nektarynkowy chutney
Dada 15 min. średnia
Ziemniaki z koprem na gęsto
Sos z tofu i boczniaka
Pikantny pomidorowy sos
Imbirowy sos
Brzoskwiniowy sos z cukrem trzcinowym
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
Dada 35 min. niska
Tofu sos do spaghetti
Dynia na gęsto z wołowymi kotletami
Dada 2 h. średnia
WOŁOWINA
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Chrzanowy sos
Dada 20 min. średnia
Patison na gęsto
Szybki fasolowy dodatek na gęsto z białej fasoli
Dada 25 min. średnia
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
Dada 45 min. średnia
Dip z niedźwiedzim czosnkiem
Zuzka 10 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
CIASTA KREMOWE
Kremowe ciasto z mascarpone
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się